Ρατσιστική -εμπρηστική επίθεση απο αγνώστους σε κάδους έξω από το γραφείο αλλοδαπών και καταστροφή του αυτοκινήτου ενός οικονομικού μετανάστη στα Καμίνια Ηρακλείου

από το Candia Alternativa

Ρατσιστική -εμπρηστική επίθεση απο αγνώστους σε κάδους έξω από το γραφείο αλλοδαπών και η καταστροφή του αυτοκινήτου ενός οικονομικού μετανάστη το οποίο βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ηφαίστου και Μυρσίνης, στην περιοχή των Καμινίων Ηρακλείου το Σάββατο 20/11/10 τα ξημερώματα .Οι κάδοι απορριμμάτων που βρίσκονται έξω από το γραφείο Αλλοδαπών της Περιφέρειας Κρήτης πήραν πρώτοι φωτιά που συνεχίστηκε στο αυτοκίνητο του οικονομικού μετανάστη το οποίο βρισκόταν παρακάτω.
Γείτονας είπε ότι είδε νεαρά άτομα να φεύγουν τρέχοντας από την οδό Ηφαίστου, ενώ την ίδια στιγμή έβγαιναν οι φλόγες απο το αυτοκίνητο. Ο μετανάστης ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ( που το είχε αγοράσει τις τελευταιες μέρες ,αλλα δεν ειχε μαζέψει τα λεφτά για να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει ) δεν αντιλήφθηκε τίποτα κατα την διάρκεια της νύχτας και δεν τον ειδοποίησε κανείς καθώς το αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας και θεωρήθηκε εγκαταλελειμμένο.Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος!Οι φασιστικές/ρατσιστικές επιθέσεις κατά των μεταναστών ειναι άμεσα συνδεδεμένες με τις πρακτικές και τις πολιτικές επιλογές του κράτους. Στην κοινωνία του σήμερα ενισχύεται το ξενοφοβικό και ρατσιστικό κλίμα από το κράτος και τα Μ.Μ.Ε τα οποία προβάλουν και σιγοντάρουν τις εθνικιστικές αντιλήψεις.Να μην αφήσουμε κάθε κρατική ή παρακρατική επίθεση αναπάντητη! Οι επιθέσεις τους δε μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Advertisements